Web Toolbar by Wibiya rosyred -

All the art of living lies in a fine mingling of letting go and holding on.

Jens Byggmark tvåa :) Vem kunde ha trott det? Inte jag i alla fall, trodde Andre Myhrer skulle få till en bättre placering. Men glada är vi i alla fall även om min vänstersida höll tummarna för Slovenien (och min högra för
Sverige).
Nu är det alpina VM över och det känns lite i hjärtat faktiskt. Men hej, världscupen till helgen igen :)
Halva hjärtat slår lite extra för Slovenien och den andra halvan för Sverige i olika sportsammanhang. Ni kan ju tänka er vilken "orkester" jag har i kroppen när Slovenien möter Sverige i t.ex. handboll eller fotboll!
Men idag grattar vi Mr. Byggmark :)

Idag efter en äkta italiensk middag men bolognese, pasta, parmezanost och medelhanssallad ska jag ta itu med lite grejer på min to-do-lista.

Ska försöka hinna med att ta vovven ut på en liten snabbrunda också.
Två av våra grannar som går i gymnasiet respektive högstadiet är ute PRECIS HELA TIDEN, om de inte joggar uppför och nerför backen så tränar de längdskidor fram och tillbaka eller åker iväg och tränar ishockey. De tävlar nästan varenda helg och kommer alltid hem med någon medalj eller någon tjusig pokal. Och så fort snön smälter drar andra sporter igång som orientering, löpning, fotboll, cykling och jag vet inte vad mer. Man känner sig bara lite lite som en obotlig soffpotatis jämfört med dem.
Jag blir nervös bara jag ser hur de kommer hem från en träning, byter om och drar vidare till en annan. Jag får ingen ro i kroppen, hjärnan går på högvarv och hjärtat dunkar så att jag tror det ska explodera. Och föräldrarna är inte mycket bättre de. Jag får lusta att stega in till dem, lyfta upp var och en, slänga dem prydligt i soffan och sätta på en lång film. Nu ska ni banne mig sitta här i tre timmar, uppfattat?!
Och med det sagt vill jag också förklara att det är världens bästa grannar. När jag och ett av mina fotografier på Statue of Liberty i New York publicerades i en amerikans fotobok för ett år sedan kom de över med ett kort och en bukett underbara tulpaner (ja, jag är en sucker för blombuketter ;) Blev verkligen rörd, så tack ska ni ha kära grannar ännu en gång :)

You wanna hear a joke?
Two guys from New Jersey are hunting in the woods. One guy trips and accidentally shoots the other one. He calls 911 in a panic and says, "I think I just killed my friend!"
The operator says, "Relax. Calm down. I´m here to help you. First let´s make sure he´s really dead".
The friend puts the phone down. You hear a shot. The he gets back to the phone and says, "Okay, now what?"
Den här är så dååååålig, dock är den bäst på engelska, därför får ni den här versionen...tror jag fick med allt i skämtet ;) Nästa gång kan jag dra några Norge-historier! Men tror inte det kommer att uppskattas av några kompisar som är norrmän/bor i Norge, så vi kanske skippar det helt och hållet ;) Fast jag är så sugen på att dra en eller två...ok, ni får tre stycken.
Ahaaaaaaaaa, jag kommer att få fett med stryk efter detta!

1) Vad får man om man delar ett A4-papper?
- Ett norskt pussel.

2) Varför kryper alltid norrmännen på golvet i affärerna?
- De letar efter låga priser.

3) Hur vet man att Tarzan är norrman?
- Han är ju apornas kung.




Lovely words

Some lovely words:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0