Web Toolbar by Wibiya rosyred -

You better run, you better do what you can

Nä, alltså allvarligt tala nu är jag TRÖTT på att vara sjuk. Det går väl för sig i en dag eller två men nu räcker det faktiskt. Jag har gått och dragit på denna feber/hostattack/förkylning/ledvärk/illamående sedan måndags. En hel vecka har gått utan att jag gjort en enda vettig grej.
Mail från kompisar hopar sig i mina inboxar, jag fick ringa och "avboka" två 9-timmars jobbpass. jag har inte varit ute i mer än tio minuter sedan början av veckan...tillåt mig att deppa ihop
Det är ganska sorgligt! Dagarna och livet över huvudet taget försvinner iväg alldeles för fort och så har man (jag) spenderat en dyrbar vecka i detta liv med att ligga i sängen. Faaaaan....det här känns inte alls bra!

Framåt eftermiddagrna/kvällarna mår jag alltid bättre och idag måste jag säga att det är nog bara är förkylningen som håller i sig, allt det andra har nog släppt (hoppas jag!).
Ingenting ska få förstöra mina fredagar!

Idag kom förresten min nya telefon. Håller på att loada den med musik, fotografier och sista säsongen av Everwood (så att jag har någoting att göra om jag har tråkigt, alltid bra att ha när man reser). För något år sedan laddade jag min ZEN-player med en hel del Brothers & Sisters avsnitt för att ha dem just in case I got bored och jag har fortfarande inte tittat på dem.

Och för att sno Rix Christians ord igen:
Tyst nu, jag har huvudvärk men nu fan är det fredag! Upp med mungiporna! Och inte vilken fredag som helst utan lönefredag! :)


Lovely words

Some lovely words:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0