Web Toolbar by Wibiya rosyred -

WHEN I'M ON MY OWN I CAN BE WHO I WANT TO



Nu jävlarmig ska jag vara negativ för en gångs skull!
Vilken usel start på veckan alltså. Det första jag gör på måndag morgon är att spilla all kaffe på min rena (VITA) tröja, som jag tvättade för två dagar sedan, HAND-tvättade för två dagar sedan! Byter om till en svart tröja och går och borstar tänderna. Vad händer då? Tro fan att tandkrämen hamnar på tröjan istället för i munnen (tänkte skriva en annan synoym till mun men nu ska vi inte bli alltför grova i mun). Och fattar ni: ljus tröja + mörk dryck & mörk tröja + ljus kräm!

Var jättetaggad hela förmiddagen på att klippa gräset. Vad händer när jag precis tagit på mig min gräsklippar-outfit? (den är fin den, påminner mycket om hillbilly-stilen) Det börjar Ö-S-R-E-G-N-A! Byter om till regnjacka och stövlar och tar mig med Viggo ut på en promenad. Trampar i en jävla stor hundskit det första jag gör när vi kommer ut till skogsvägen.
Efter att ha torkat av, tvättat av och desinficerat båda stövlarna ut och in, tänkte jag att det vore en bra idé att ta ut soporna.

Drar ut soppåsen från soptunnan och glömmer totalt bort att jag dagen innan slängt ner glasbitar (tyvärr mamma och pappa, men jag hade sönder ett glas när jag diskade!) och vad händer om inte att jag skär upp hela tummen.
Det blödde så mycket att alla hajar och vampyrer runt om i världen måste ha känt lukten (inte för att vara äcklig då!).
Stod en bra stund och försökte stoppa blodflödet men det ville inte ge med sig. Tog en bomullstuss och dränkte in den i alkohol (desinfektion) och när jag tryckte tussen mot såret snurrade världen ett par miljoner gånger fortare.
Fick sätta mig ner eftersom jag nästan däckade av smärta! Nu vet jag att andra har det mycket värre och att ni tycker jag är väldigt fjantig som gör en så stor sak av ett litet sår (som jag för övrigt kan påpeka är rejält djupt och stort!) men faaaaaaaaaaaaaaaan vad ont det gjorde. Lade på allt jag kunde hitta i medicinväskan och nu bultar min tumme som om någon sitter innuti den och spelar hårdrock!

När jag väl fick ordning på det massakrerade finget (igen: inte för att vara äcklig!) tog jag en kopp kaffe till och spillde allt över golvet när jag var på väg från köket till vardagsrummet!
På kvällen ringde jag till mamma för att prata lite och tyvärr måste jag säga att jag var rätt jobbig. Den dåliga dagen gick ut över mamma. Så mamma om du läser detta, förlåt att jag var lite småhysterisk (läs: hyperventilerade) igår!
Och kort därefter när jag lagt på luren, ringer det ingen. Och eftersom jag tror att det är mamma igen för att säga åt mig att skärpa mig svarar jag utan att titta på nummerpresentatören.
Gubben från något försäkringsbolag babblar på om försäkringar hit och dit och på ett väldigt käckt sätt frågor mig vad jag vill göra med mina pengar om jag dör imorgon. Han fick det att låta som om att lägga sig ner och dö vore det absolut bästa som kunde hända dig (detta är andra gången jag råkat ut för samma dö-är-bra-för-dig-gubbe och jajemänsan, han var lika munter och exalterad som förra gången...). Jag hade bara god lust att be honom dra och helvete och lämna jordelivet, ta ner skylten, kila om hörnet, gå i graven, ljuta döden, logga ut, få hembud, or like whatever om han nu tycker det är en bra idé för oss alla andra.

Kunde inte sova på hela natten eftersom jag hade så ont i fingret. När jag väl vaknade efter några minuters sömn såg jag att solen lyste. YESSSS tänkte jag, här ska banne mig klippas gräs som aldrig innan! Medan jag gjorde iordning frukost mörknade himlen och det började Ö-S-R-E-G-N-A... I-G-E-N. Då hade jag faktiskt god lust att sätta mig ner på golvet och störtlipa som en liten bebis.
Istället tog jag ut Viggo på en våt promenad och denna gången var det hans tur att trampa i hundskit!
S-A-M-M-A   H-U-N-D-S-K-I-T!!!!!!!!!!
You can't write this stuff!

Tårarna vällde upp i ögonen och jag var nära på att skrika rakt ut som den där apmannen Tarzan. Tanten som gick förbi oss fick mig att bita mig tungan istället och lugna ner mig.
Så när vi kom hem torkade jag av honom, duschade av honom och regjorde duschen med min underbart inpackade tumme (som förresten fortfarande blöder med jämna mellanrum).
Gjorde lite nudlar med wokade grönsaker till lunch... och... brände mig på tungan! Så nu har jag druckit vatten like nobody's business. Om vattnet tar slut i vår stad så ber jag om förlåtelse i förväg...

Nu tror ni säkert att jag överdriver. TRO MIG, jag ÖNSKAR att jag ÖVERDREV! De här två dagarna har varit förjävliga rent ut sagt. Det är tur att jag är ledig i alla fall, tänk om jag hade jobbat... that would be bad, so bad...

Nu bävar jag bara inför de resterande dagarna av veckan.
Att inte kunna klippa gräset är nog det som är mest frustrerande.
Snart drar jag på mig ett regnställ (ni vet sådana där som man får på allsången i fantastiskt självlysnade-färger som får en att se ut som ett vandrande cirkustält... inte för att jag någonsin varit på allsång... eller planerar på att delta i ett sådant... like never ever... ever!), ta på mig stövlar och manövrerar ett paraply i  ena handen och gräsklipparen i den andra...och så sätter jag hunden PÅ gräsklipparen, bara sådär för skojs skull!

Jaja, andra har större problem så varför klagar jag på smågrejer. Jag är VÄL MEDVETEN om detta, om hela min situation vill säga. Och som svar på era tankar: Ja, jag är patetissssss-k!

Oh, and btw! Jag vill ha Ray-Ban Clubmaster! Och jag vill åka till Japan... like yesterday!
My birthday is just around the corner... anyone?



Har gjort om min Twitter och börjar om from scratch. Någon mer som har Twitter... hallå?



Lovely words
Postat av: loreta

Oj, oj, oj, kaksni fantasticno "jobbiga" dnevi. Upam, da ne bo vec taksnih:)))Se dobro, da nisi delala. Bi sigurno se kaksen tam nastradal...Tex. stopil v "hundskit", ha, ha. Lepo se imej se naprej:))) in lep pozdrav iz poletnega Portoroza (btw. se vedno härliga 30 stopinj).

2011-08-31 @ 09:36:50
Postat av: Nathalie

Klart man har twitter ;D

2011-08-31 @ 10:58:11
URL: http://starbucksandparis.blogg.se/

Some lovely words:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0