Web Toolbar by Wibiya rosyred -

"One day your life will flash before your eyes, make sure its worth watching"


Hela 28 grader idag! Riktigt behagligt att gå runt utan jacka, var ju ett tag sedan. Desto kyligare var det vid sjön där det blåser kalla vindar.
Hittade förresten en låt som är så dålig att den nästan är bra, riktigt catchy är den. Hade den härrepeat när Viggo och jag gick runt sjön.
Haha, så bra! ;)

Varning för lite ego-bilder här under. Vet inte exakt när mitt hår blivit så ljust (det har aldrig varit såhär ljust i solljus!), det skiftar verkligen i färg. Inomhus mörkbrunt, ute i soljus röd/orange och vid fönster nästan helt blond! Konstigt...
Har inte färgat/slingat/tonat håret på säkert två år nu... och tänker inte göra det any time soon heller, inte efter att ha läst en artikel i en medcintidning jag hittade på jobbet. Ni vill inte ens veta vad för äckligheter de blandar i hårfärgningsprodukterna!!
Det stod att om man nu måste färga håret så bör man göra det hos en frisör. Låter ganska logiskt, men tanke på att frisörer bara knäpper med fingrarna och så har man sin drömfärg... inga kemikalier, inga långa, plågsamma processer, bara helt naturliga grejer som de klättrat över berg och dalar i de asistiska bergen för att skaffa, jovisst tjena!
Tror inte att deras produkter är 100 % bra för skallen och håret heller...

Det står så oerhört mycket missledande fakta i alla tidningar och på nätet att man tillslut inte vet vad man ska tro! Ena dagen är en sak livsfarlig för dig, nästa dag kan du inte överleva utan det!
Ah, livet är underbart :)




Lovely words
Postat av: Emilia

en riktigt bra låt! :D :D

2011-09-04 @ 22:44:36

Some lovely words:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0